Είσοδος μελών  Newsletter  Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του INFORMNewsleter 01
Newsleter 02

Newsleter 03
» Επίσκεψη του έργου INFORM των εκπροσώπων της μονάδας LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εξωτερικής μονάδας παρακολούθησης ,7 & 8 Μαΐου 2012

Στις 7 & 8 Μαϊου 2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο INFORM των εκπροσώπων της μονάδας LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Αλέξη Τσάλα τεχνικού υπεύθυνου προγραμμάτων LIFE και κ. Παρασκευής Τσουρουνάκη υπεύθυνης οικονομικού ελέγχου προγραμμάτων LIFE καθώς και του κ. Παύλου Δόϊκου εκπροσώπου της  εξωτερικής ομάδας παρακολούθησης των προγραμμάτων LIFE  για την Νότια Ανατολική Ευρώπη (Astrale GEIE), στις εγκαταστάσεις του Tμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Καβάλας, στο Παράρτημα Δράμας. Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας επίσκεψης  πραγματοποιήθηκε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα ο τεχνικός έλεγχος προόδου των δράσεων έργου, ενώ παράλληλα έγινε και ο οικονομικός έλεγχος του έργου.

Στις 8 Μαΐου 2012 οι εκπρόσωποι της μονάδας LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της εξωτερικής μονάδας παρακολούθησης μαζί με μέλη της ομάδας του έργου INFORM επισκέφθηκαν μία εκ των δύο περιοχών μελέτης του έργου στο νησί της Θάσου.  Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη της αποστολής συναντήθηκαν με τον Δασάρχη Θάσου κ. Αναστάσιο Βενέτη στο Δασαρχείο Θάσου στον Λιμένα. Ο κ. Βενέτης συνόδευσε την αποστολή στην δασική περιοχή μελέτης και συζήτησε με τα μέλη θέματα αειφορικής διαχείρισης της περιοχής.

Φωτογραφίες της επίσκεψης του έργου έχουν αναρτηθεί στη σελίδα «Φωτογραφικό Αρχείο»


Ημερομηνία Δημιουργίας:
21/05/2012

» Συνδέσεις - links


Follow us