Είσοδος μελών  Newsletter  Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του INFORMNewsleter 01
Newsleter 02

Newsleter 03
» Παρουσίαση του έργου INFORM-LIFE σε εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας του ευρωπαϊκού συμβουλίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου INFORM-LIFE (www.inform-life.gr) σχετικά με την εκτίμηση της κατάστασης της αειφορικής διαχείρισης των δασών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η παρουσίαση έγινε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 7 & 8 Μαϊου 2014 και στην οποία συμμετείχαν οι Γενικοί Διευθυντές των Δασικών Υπηρεσιών όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.  Η παρουσίαση έγινε κατόπιν πρόσκλησης από την Ειδική Γραμματεία Δασών των βασικών στελεχών του έργου, της καθηγήτριας κ. Βασιλικής Καζάνα, Διευθύντριας του Εργαστηρίου Δασικής Διαχείρισης & Οικονομίας του Τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας του ΤΕΙ ΑΜΘ και του κ. Άγγελου Καζακλή, ερευνητή, συνεργάτη του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Την παρουσίαση ακολούθησαν τοποθετήσεις και σχόλια των συνέδρων που ήταν ιδιαίτερα θετικά, ενώ εκφράσθηκαν συγχαρητήρια προς την Προεδρία της συνάντησης (Ειδική Γραμματεία Δασών) για την πρωτοβουλία της να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο έργο στο Πρόγραμμα των παρουσιάσεων της συνάντησης.  Ζητήθηκαν αντίγραφα της παρουσίασης από τους συνέδρους και διατυπώθηκαν θετικά σχόλια και από τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ENVI  και DG AGRI).  Επίσης στην διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις στα σύγχρονα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Δασοπονίας.


Ημερομηνία Δημιουργίας:
12/05/2014

» Συνδέσεις - links


Follow us